למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

בישול לילדים – מבשלים בחופש הגדול

31 אוקטובר, 2011
יש ילדים שיכולים להתקיים על שניצל וצ'יפס, וכשהם מגיעים למלונות זה הדבר שהם הכי אוהבים לאכול על שפת הבריכה בארוחות הצהריים. במלונות לאונרדו רבים מחכים לכם מזנונים עם אוכל שילדים אוהבים ובמלונות הכל כלול השפע הזה מגיע לשיאים!
אם אתם רוצים להרחיב את גבולות הטעם של האורחים הצעירים וליהנות אתם גם במטבח, לשפים של מלונות פתאל יש כמה מתכונים למנות שילדים יוכלו להכין בליווי ההורים. מתכונים בקלי קלות. 

לביבות תירס

לביבות תירסבאדיבות שף עזרא בן דוד, לאונרדו קלאב, ים המלח
החומרים הדרושים:
300 גרם גרגרי תירס
100 גרם גרגרי תירס טחונים
3 כפות גבינה לבנה 5%
1 כפית שטוחה מלח
3-4 כפות גדושות קמח תופח
2 ביצים, שמן לטיגון
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את כל המרכיבים.
2. מחממים במחבת מעט שמן. בעזרת כף יוצקים מהבלילה לביבות למחבת. מטגנים משני הצדדים עד שהזהיבו. יש להיזהר שלא ייחרכו. מניחים על מגבות נייר.
3. מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.

פסטה עם רוטב בולונז

פסטה ברוטב בולונזבאדיבות שף איציק פיינשטיין, לאונרדו בזל תל אביב
החומרים הדרושים:
1 חבילה פסטה פנה או ספגטי
שמן זית
לרוטב:
1/2 בצל חתוך לקוביות
3 כפות שמן זית
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס סלרי קצוץ
250 גרם בשר טחון
3/4 כוס רסק עגבניות
1 כף קטשופ
1 כפית שום כתוש, לא חובה
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה 8 דקות בסיר עם מים. מעט שמן זית ומלח. מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים עד שהפסטה קרה לגמרי. מעבירים לכלי ומטפטפים מעט שמן זית. מערבבים.
2. מחממים בסיר את שמן הזית. מטגנים את הבצל כ-5 דקות, עד שהופך שקוף. מוסיפים את הסלרי והגזר. מערבבים ומטגנים כ-5 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר ומבשלים תוך ערבוב, עד שהבשר מאפיר. מוסיפים את רסק העגבניות, הקטשופ, השום והתבלינים ומערבבים. מוסיפים כוס מים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
3. להגשה, מחממים את הפסטה. מסדרים בכלי הגשה ויוצקים מעל את רוטב הבולונז.

כדורי שוקולד

כדורי שוקולד מאת רשת פתאלבאדיבות שף איציק פיינשטיין, לאונרדו בזל תל אביב
החומרים הדרושים:
200 גרם ביסקוויטים מרוסקים (כ-2 כוסות)
10 כפות סוכר
5 כפות קקאו
7 כפות חלב או מים
1 כפית תמצית וניל
100 גרם מרגרינה
לקישוט:
קוקוס ו/או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
1. שמים בסיר את כל המרכיבים, מלבד הביסקוויטים. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד קבלת מרקם אחיד.
2. שמים את הביסקוויטים, יוצקים מעל את תערובת הקקאו, מערבבים בכף עץ.
3. בידיים לחות יוצרים כדורים קטנים. מגלגלים בקוקוס וסוכריות. מניחים בגביעי נייר. מקררים כשעה לפני ההגשה.
פוסטים נוספים שיעניינו אותך