למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

השפים של פתאל מביאים את איטליה למלונות

3 ינואר, 2012
איטליה היא מדינת החיים הטובים, יקבי בוטיק, מסעדות נפלאות, הפיצות בכל מקום שמפתיעות במרקם ובטעם, הפסטות, הדגים, שמני זית איכותיים, סימפוניה של מאכלים שמשתלבים יחד ויוצרים ארוחות מלכים. 
ברשת מלונות פתאל משקיעים בשנים האחרונות בקונספט הקולינארי של הרשת ולאחרונה שלחו את נבחרת השפים של הרשת, כעשרה שפים מעשרה מלונות ברחבי הארץ, להתמחות מעמיקה ברזי הבישול האיטלקי.
ההתמחות התקיימה בבית הספר הידוע אלמה הממוקם בפארמה, בירת הקולינריה הידועה באיטליה. זה הוא אחד מבתי הספר הידועים בעולם ששוכן בארמון מפואר בו מלמדים שפים ידועים ואליו מגיעים שפים מרחבי העולם להתמחות בבישול האיטלקי.
במהלך שבוע שלם של הכרות עם התרבות הקולינארית האיטלקית, העמיקו השפים את ידיעתם בתחום הבישול האיטלקי הקלאסי והחדשני, ביקרו במחבלות לייצור גבינת פרמז'ן, בתערוכה בינלאומית לציוד מטבח מקצועי לבתי מלון, ביקב וותיק לייצור חומץ בלסמי אמיתי ועוד.
כתוצאה מכך ובהשראת מה שלמדו, נוצרו מנות איטלקיות מפתיעות שבימים אלה משתלבות בתפריט של מלונות פתאל, ביניהן רביולי ריקוטה ועשבי תיבול ברוטב אגוזים, ספגטי עם שום ופלפל חריף, פסטה יהודית (מתכון שמקורו בגטו היהודי באיטליה), פסטה סרדינים ועוד מטעמים בסגנון איטלקי.
בין השפים שנשלחו להתמחות הייחודית באיטליה: שלום קדוש מלאונרדו פלאזה ירושלים, גולן ישראלי מהרודס תל אביב, מאיר איפרגן מלאונרדו קלאב טבריה, שלומי דגן מגולדן טוליפ פריוויליג', עמדי אדרי מלאונרדו פלאזה אילת, מיכו אקוביץ מקלאב מד, הנס ליילי מלאונרדו סיטי טאואר, ירון גינדי מרויאל טוליפ אילת, עזרא בן דוד מלאונרדו קלאב טבריה ודימטרי וקין מלאונרדו ים המלח.
בהשראת האוכל האיטלקי, הנה 
מתכון לריזוטו בצל ובזיליקום
באדיבות שף מוטי אזולאי, מרידיאן ים המלח
ריזוטו מאת שף מוטי אזולאיהחומרים הדרושים:
1 בצל חתוך לרצועות דקות
60 גרם מחמאה
1 כף סוכר
1 כוס אורז לריזוטו
3/4 כוס יין לבן או שמפניה
6 כוסות ציר עוף
1/3 כוס שמנת פרווה לבישול
2 כפות עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. את ציר העוף מכינים כמו את ציר הדגים רק עם עצמות עוף במקום עצמות דגים.
2. מחממים בסיר את המחמאה על אש בינונית. מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב, עד שהתרכך. מוסיפים את הסוכר ומטגנים עד שהבצל משחים לגמרי. מוסיפים את האורז ומערבבים בכף עץ מספר דקות. מוסיפים את היין ומצמצמים 1-2 דקות. מוסיפים את ציר העוף בהדרכה, תוך ערבוב, עד שהנוזל נספג לגמרי והאורז מגיע לדרגת הבישול המתאימה, על דנטה, באיטלקית. מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. מוסיפים מלח, פלפל ומחצית מעלי הבזיליקום ומערבבים היטב.
3. יוצקים מהאורז לצלחות. מקשטים בעלי הבזיליקום שנותרו ומגישים.

השאר תגובה

(לא יופיע בתגובה)

פוסטים נוספים שיעניינו אותך