למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

ארוחת חג בבתי מלון – טעם נפלא לשנה החדשה

31 יולי, 2013
ארוחת חג בבית מלוןאת החוויה הקולינארית הזאת לא תרצו לפספס!
 
שולחנות ערוכים בסגנון מרהיב, כלים מושקעים, מבחר מסחרר של מטעמים, מנות המבוססות על מאכלי החג כמיטב המסורת ועוד מאכלים משובחים, יינות וקינוחים מתוקים ולשם שינוי – אתם לא צריכים להגיש צלחות כבדות לשולחן ולא לפנות כוסות ובטח שלא לשטוף כלים.
כל מה שעליכם לעשות זה לאחוז בסכו"ם ולנעוץ שיניים בבשר העסיסי, בתוספות הנהדרות ולהתענג על סעודת חג מלכותית לצד האנשים שאתם אוהבים ונופשים נוספים והכל באווירה רגועה וחגיגית.
ארוחת חג בבית מלון היא ארוחה מפנקת המבוססת על תפריט המתוכנן היטב עד הפרטים הקטנים ביותר, הקפדה על חומרי גלם איכותיים, פרזנטציה מעוררת תאבון, תודעת שירות גבוהה ואירוח מושלם.
אם בחרתם להתחיל את השנה החדשה בבית מלון ולהעביר את ארוחת החג במלון, הרי שההרפתקה הגסטרונומית שמחכה לכם היא חוויה לכל החושים. מנות שגם מבוגרים וגם ילדים אוהבים והזדמנות להתנסות בטעמים חדשים לצד מאכלים בניחוח ביתי. 

מתכונים לחג

אספנו עבורכם מגוון מתכונים מתוך ארוחות החג המוגשות במלונות לאונרדו, כדי שתוכלו לטעום מה מחכה לכם בראש השנה במלונות:
מנות מתוך ארוחת חג של השף רוני עזיזי, מלון לאונרדו חיפה

סלט רימונים עלי רוקט ושקדים קלויים

החומרים ל-6 מנות:
1 כוס גרגרי רימון
2 גבעולי בצל ירוק פרוסים
2 כוסות עלי רוקט
100 גרם שקדים קלויים
לרוטב:
1 כף דבש, מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית, מלח ופלפל
1 כפיות מיץ ג'ינג'ר טרי
1/2 פלפל צ'ילי חתוך לקוביות
ההכנה:
1. שמים בקערה את מרכיבי הסלט.
2. מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב. יוצקים מהרוטב על הסלט. מערבבים ומגישים.

תבשיל צוואר טלה עם ירקות שורש

החומרים ל-6 מנות:
1/2 כוס שמן זית
6 פרוסות צוואר טלה
מלח ופלפל שחור
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות
1/2 ליטר יין לבן
5 ענפי תימין
2 ענפי רוזמרין
2 ליטר ציר בקר
3 שיני שום
 
ההכנה:
1. מחממים במחבת את השמן. מתבלים את נתחי הטלה ומטגנים משני הצדדים עד שהשחימו. מוציאים מהמחבת.
2. באותה מחבת מטגנים את ירקות השורש עד שהשחימו מעט. מוסיפים את היין ועשבי התיבול. מבשלים כ-10 דקות עד התנדפות האלכוהול. מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
3. בתבנית חסינת אש מסדרים את הצלעות כמו רעפים. מוסיפים את הרוטב עם ירקות השורש עד כיסוי הבשר. מוסיפים את שיני השום. מכסים בנייר אפייה וברדיד אלומיניום.
4. אופים 2-3 שעות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהבשר רך.
5. מגישים עם חיטה כפרית או אורז עם אטריות.
מנות מתוך ארוחת חג של הנס ליילי מלון לאונרדו סיטי טאואר רמת גן

סלט ירוק עם אסקלופ חזה עוף, תותים ופילה תפוזים

החומרים ל-4 מנות:
250 גרם חזה עוף פרוס דק
2 כפות טריאקי
1 כף שמן זית
1 גזר חתוך לגפרורים דקיקים
כ-20 עגבניות שרי חצויות
2 לבבות חסה ערבית חתוכים
8 תותים פרוסים דק
2 תפוזים קלופים ומפולטים
לרוטב:
מיץ מ-1 תפוז
1 כף דבש
1 כפית ג'ינג'ר טחון, מלח ופלפל
2 כפות שמן זית
1 שן שום כתושה
 
ההכנה:
1. מורחים את חזה העוף בטריאקי ובשמן הזית. מטגנים משני הצדדים במחבת לוהטת, כחצי דקה מכל צד, מסירים מהאש.
2. בקערה עמוקה מערבבים את הגזר, עגבניות השרי והחסה.
3. מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ומוסיפים לקערת הסלט.
4. מניחים את הסלט במרכז 4 צלחות. מקשטים בפרוסות תותים ובפילה תפוזים. מניחים מעל פרוסת חזה עוף.

מוס שוקולד

החומרים ל-5 מנות:
200 גרם שוקולד מריר (60% מוצקי קקאו)
25 גרם חמאה או מחמאה
3 ביצים מופרדות
3 כפות ברנדי
3 כפות סוכר
פתיתי שוקולד לקישוט, לא חובה
ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד מעל אמבט עם מים חמים או במיקרוגל. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד קבלת מרקם חלק. מצננים. מוסיפים את החלמונים והברנדי ומערבבים.
2. מקציפים את החלבונים. מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד קבלת קצף נוקשה. מקפלים בעדינות לתערובת השוקולד. יוצקים לכוסות או לקעריות הגשה אישיות. מקררים כ-10 שעות לפני ההגשה. אפשר לקשט בפתיתי שוקולד.

השאר תגובה

(לא יופיע בתגובה)

פוסטים נוספים שיעניינו אותך