למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

נופש עם אנרגיות – ארוחות בריאות בבית מלון

31 מרץ, 2011

אחת ההנאות הגדולות של חופשה חלומית היא לאכול טוב. החוויה הקולינארית היא חלק בלתי נפרד מנופש מוצלח. כל אחד מאיתנו מחפש סגנון גסטרונומי אחר בחופשה והיופי בחופשה במלונות לאונרדו, שהמבחר המסחרר של מנות ומטעמים מאפשר לכם להרכיב ארוחה בסגנון שלכם.

ארוחות במלון הן ארוחות מפוארות ולא רק הודות לחומרי הגלם האיכותיים והטריות של המרכיבים, הפרזנטציות מרהיבות ונוצרים שילובים מיוחדים בין גוונים, טעמים וניחוחות.
סגנון הבופה מאפשר לכם לבחור מה לאכול ובאיזו כמות, בין אם מתחשק לכם עוד מנת בשר משובחת או מספר תוספות לכל מנה, הבחירה היא שלכם וכל מה שאתם צריכים לעשות זה לשוטט להנאתכם עם הצלחת בין המזנונים ולדגום מכל השפע הזה. במלונות הכל כלול, החוויה הזו מגיעה לשיאה, כשאתם מוזמנים ליהנות מאוכל במשך כל היום, באזורים שונים ברחבי המלון.

חשוב לכם לאכול נכון ולשמור על תזונה נכונה? אל דאגה. אפשר לאכול בריא בחופשה! ארוחות בריאות הן חלק מההיצע והשפים של מלונות לאונרדו מבשלים לכם גורמה בריאות ומגישים לכם שלושה מתכונים למנות בריאות טעימות ומרעננות לגוף ולנפש:

 

סלט עלי בייבי עם סלק, שמן ואגוזים

באדיבות שף גולן ישראלי, לאונרדו פלאזה תל אביב

החומרים ל-10 מנות:
1/2 ק"ג מיקס עלי בייבי
3 סלקים בינוניים
מיץ לימון סחוט טרי מלימון אחד
50 גרם אגוזי מלך
50 מ"ל שמן אגוזים
50 מ"ל שמן זית, מלח פלפל

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הסלקים כשעה בסיר עם מים, עד שהתרככו, לא רך מדי. מסננים. קולפים בעודם חמים וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ.
2. מניחים את קוביות הסלק בקערה, מוסיפים את יתר המרכיבים. מתבלים בשמנים, מלח ופלפל, מיץ לימון ומגישים.

 

חזה עוף צלוי עם ירקות שורש

באדיבות שף אלון לוי, לאונרדו פלאזה אילת

החומרים:
עלי חסה איסברג חתוכים גס
מיקס עלי בייבי
1 אנדיב פרוס דק, מלח ופלפל
1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי, שמן זית
עלי סלק פרוסים דק מאוד
מלח גס, 1 שומר פרוס דק
50 גרם אגוזי מלך קלויים

לרוטב ויניגרט:
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס מיץ לימון, מעט עלי תימין
קליפה מגוררת מלימון אחד
2 כפות סילאן, קורט פלפל
1/2 כף סומק
3/4 שמן זית

אופן ההכנה:
1. מורחים את הפטרוזיליה והסלרי בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בתבנית חסינת אש. אופים 10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מוסיפים את עלי הסל ומלח גס ואופים 20 דקות נוספות, עד שהעלים פריכים מאוד.
2. להכנת הרוטב, שמים בקערה את המרכיבים וטורפים עד קבלת רוטב סמיך.
3. להגשת הסלט, מערבבים בקערה את עלי החסה והבייבי עם פרוסות האנדיב. מוסיפים את השורשים הקלויים, מוסיפים את הוויניגרט ומערבבים בעדינות. מערבבים את דפי השומר ואגוזי המלך ומפזרים מעל.

 

גלילת עלי פילו במילוי ערמונים עם סירופ סילאן וחלבה

באדיבות שף משה מימרן, לאונרדו ים המלח

החומרים:
12 עלי פילו בגודל 20X20 ס"מ
50 גרם חמאה מומסת

למילוי:
120 גרם ערמונים אפויים קצוצים
50 גרם פיסטוק קצוץ
50 גרם אגוזי מלך קצוצים
4 כפות רסק תפוחים
2 כפות סילאן

לסירופ:
2 כוסות מים
1 כוכב אניס
2 תרמילי הל
1 מקלות קינמון
1/2 כוס סילאן
1 כף טחינה גולמית

לקישוט:
שבבי חלבה

אופן ההכנה:
1. מושחים בחמאה את עלה הפילו. מניחים עליו עלה נוסף, חוזרים על פעולה זו פעם נוספת. עושים כך עם יתר העלים ומקבלים 4 חבילות של עלי פילו כ"א.
2. מערבבים את מרכיבי המילוי עד קבלת תערובת אחידה. מניחים מהמילוי לאורכה של כל חבילת עלי פילו. מקפלים פנימה את השוליים ומגלגלים. מושחים מעל בחמאה.
3. אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש לחום נמוך, 140-150 מעלות.
4. להכנת סירופ, מבשלים בסיר את המים והתבלינים עד צמצום חצי מהנוזלים. מסננים. מחזירים את הנוזל לסיר ומרתיחים שוב. מוסיפים את הטחינה והסילאן ומרתיחים. מושחים את המאפים החמים במעט סירופ.
להגשה, מניחים מעט מהסירופ על צלחת, מניחים מעל את המאפה ומקשטים בשערות לבנות.

פוסטים נוספים שיעניינו אותך