למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

מתכונים לארוחות קיץ מרעננות

31 אוגוסט, 2012
העונה החמה זה הזמן לרענן את חוש הטעם, לצנן את הגוף עם מנות קלילות, צבעוניות, שכיף לאכול במרפסת או בפיקניק, על שפת הבריכה או חוף הים. 
השפים של רשת מלונות פתאל מציגים מתכונים לקיץ עם מנות ממריצות וטעימות מראשונות, דרך עיקריות ועד קינוחים.

סביצ'ה סלמון ברוטב פסיפלורה

מאת השף עמי אדרי, מג'יק סאנרייז, אילת
החומרים ל-2 מנות:
200 גרם פילה סלמון פרוס דק
100 גרם עלי בייבי
100 גרם עלי רוקט
לרוטב חרדל:
1 כף חרדל
2 כפות דבש
מלח ופלפל שחור גרוס
מיץ מלימון אחד
2 כפית חומץ
לרוטב פסיפלורה:
2 פסיפלורות
מיץ מלימון אחד
20 גרם כוסברה קצוצה
20 גרם נענע קצוצה 
מלח ופלפל לבן
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מערבבים את המרכיבים של כל רוטב בנפרד.
2. מורחים את רוטב הפסיפלורה על פרוסות הסלמון.
3 שמים בקערה את עלי הבייבי והרוקט, מוסיפים רוטב חרדל.
להגשה, במרכז צלחת מניחים את הסלמון בצורת כדור ומגישים עם הסלט.

סלט חזה עוף פטריות ועלי רוקט

באדיבות השף פרץ קריקב, רויאל טוליפ, אילת
החומרים:
200 גרם חזה עוף צלוי
200 גרם פטריות שמפיניון מטוגנות
300 גרם עלי רוקט
3 גבעולי בצל ירוק
1/4 כוס חומץ בלסמי
1/4 כוס שמן זית, מעט עלי תימין
2 שיני שום קצוצות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
להגשה:
102 תפוזים מפולטים מקוביות

אופן ההכנה:
1. חותכים את חזה העוף לרצועות, מכניסים לקערה, מוסיפים את יתרת המרכיבים, מערבבים בעדינות.
2. מגישים בצלחות עמוקות ומקשטים בקוביות תפוז.
סלט חזה עוף ברשת פתאל

ירקות מוקפצים עם גבינה

באדיבות השף בניקון ויטון, לאונרדו פלאזה, ים המלח
החומרים ל-2 מנות:
1 כף שום קצוץ דק
2 כפות שמן זית
200 גרם פלפל בצבעים חתוך לרצועות דקות
150 גרם גבינת חלומי חתוכה לקוביות
50 גרם נבטים
100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות
2 כפות צנוברים קלויים
2 כפות רוטב סויה
סוכר
חומץ בלסמי
מלח פלפל שחור
100 גרם עלי בייבי
אופן ההכנה:
1. מחממים מעט שמן זית בוהק, מוסיפים את השום הקצוץ ומטגנים עד שהזהיב. מוסיפים לווק את הפלפלים ומטגנים עד שהזהיבו. מוסיפים את הגבינה, הנבטים והפטריות ומקפיצים מעט. מוסיפים את הצנוברים ורוטב הסויה. מקפיצים דקה נוספת ומסירים מהאש.
2. מתבלים בסוכר, חומץ בלסמי, מלח ופלפל. מגישים חם על עלי מצע בייבי. 

סורבה מנגו וליים 

סורבה במלונות פתאלבאדיבות שף מיכו אוקוביץ, קלאב מד, אילת
החומרים:
300 גרם בשר מנגו
150 מ"ל מיץ ליים
200 מ"ל סירופ מכמות שווה של סוכר ומים
למונה ליזה:
100 גרם חלבונים
100 גרם אבקת סוכר
100 גרם קמח

אופן ההכנה:
1. לסורבה, מערבבים את המרכיבים. מעבירים למכונת גלידה לקבלת סורבה. 
2. להכנת המונה ליזה, מערבבים את המרכיבים. מניחים על נייר אפייה שכבה עבה, בכל צורה שרוצים. אופים כ-3 דקות בתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות.
3. מגישים את הסורבה עם המונה ליזה.
פוסטים נוספים שיעניינו אותך