למה להזמין באתר?
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה
בחר מלון או אזור
    • אילת
    • לאונרדו קלאב אילת
    • לאונרדו פלאזה אילת
    • לאונרדו פריוילג' אילת
    • לאונרדו רויאל ריזורט אילת
    • ים המלח
    • לאונרדו קלאב ים המלח
    • לאונרדו פלאזה ים המלח
    • לאונרדו אין ים המלח
    • תל אביב והמרכז
    • לאונרדו בוטיק תל אביב
    • לאונרדו סיטי טאואר תל אביב
    • לאונרדו ארט תל אביב
    • לאונרדו ביץ' תל אביב
    • לאונרדו סוויט בת ים
    • לאונרדו בוטיק רחובות
    • טבריה
    • לאונרדו קלאב טבריה
    • לאונרדו פלאזה טבריה
    • לאונרדו טבריה
    • ירושלים
    • לאונרדו ירושלים
    • לאונרדו בוטיק ירושלים חדש
    • לאונרדו פלאזה ירושלים
    • אשקלון ואשדוד
    • לאונרדו אשקלון
    • לאונרדו פלאזה אשדוד
    • באר שבע
    • לאונרדו נגב באר שבע
    • חיפה
    • לאונרדו פלאזה חיפה
    • נתניה
    • לאונרדו פלאזה נתניה
בחרו תאריך הגעה ועזיבה
חדר אחד, 2 מבוגרים
  • 2
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
  • 0
    • 0
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
הוספת חדר
טסים?
  • מכל שדות התעופה
  • משדה דב
  • מנתב"ג
  • מחיפה
  • ללא טיסות
חיפוש חופשה

Leonardo EAT

הגעתם ליישום פיסבוק- לחצו אנטר אם ברצונכם לדלג על זה.
מלונות פתאל בפייסבוק

מתכונים לארוחות רומנטיות

30 אפריל, 2013
אם אתם מחפשים בילוי זוגי לחג האהבה אולי תרצו לצאת לסעודה רומנטית במסעדה של המלון. לאכול לאור נרות, להרים כוס לחיי האהבה. תודו שזו הזדמנות נפלאה לחלוק חוויה טעימה בערב שכולו תשוקה. לא סתם אומרים שהדרך ללב של מישהו עוברת דרך הקיבה…
מעוניינים לחגוג בחוץ? מסעדת E-זוגי בלאונרדו בוטיק היא מסעדה רומנטית בה חולקים בני הזוג את המנות המוגשות למרכז השולחן ונהנים ממגוון רחב של טעמים.
לכבוד Valentine's Day ולכל אותן חגיגות זוגיות, ימי שנה, ימי נישואים (לפעמים לא צריך תירוצים, אפשר פשוט ליהנות מארוחה רומנטית בחופשה רומנטית שופעת חיזורים), השף ליאור חובב, מלון לאונרדו בוטיק, תל-אביב מציע מתכונים למנות מיוחדות שאפשר לכלול בארוחה לשניים. 

סיגר לוקוס

מתכון לסיגר לוקוסהחומרים ל-2 מנות:
200 גרם פילה לוקוס טרי קצוץ דק (לא טחון)
1 בצל בינוני קצוץ
שמן סויה
קמצוץ זעפרן או כורכום
חופן עלי כוסברה קצוצים
מלח ופלפל שחור
3 עלי פילו
1 חלבון
לרוטב:
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
100 גרם רסק עגבניות
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1-2 כפות פלפל שאטה קצוץ
אופן ההכנה:
1. במחבת חמה עם מעט שמן מאדים את הבצל עד שהזהיב מעט. מוסיפים את הדג ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב. מוסיפים את הזעפרן, כוסברה, מלח ופלפל. מצננים.
2. מניחים אלה פילו על משטח עבודה. בעזרת מברשת משמנים קלות. חותכים את הבצק ל-4 ריבועים. מניחים במרכז כל ריבוע מתערובת הדג. מקלפים משני הצדדים ומגלגלים לסיגר. מדביקים את הקצה בחלבון. מטגנים בשמן עמוק ומניחים על נייר סופג.
3. להכנת הרוטב, על אש נמוכה מטגנים את הבצל במעט שמן. מוסיפים את השום, רסק העגבניות, הפפריקה ופלפל שאטה. מתבלים ומבשלים עד שמתחיל לבעבע. מסירים מהאש.
4. להגשה, בכוס מרטיני יוצקים מעט מהרוטב. מעמידים בפנים את הסיגר. מקשטים עם עלי כוסברה טריים.

סטייק סינטה בציפוי פיסטוק מוגש עם תפוחי אדמה ורוטב קברנה

מתכון לסטייק סינטההחומרים ל-2 מנות:
2 נתחי סינטה מיושנת, כל אחד 250 גרם
100 גרם פיסטוק קצוץ דק
עלי אורגנו
1 בצל שאלוט בינוני קצוץ דק
לרוטב:
תחליף חמאה לטיגון (מזולה, מחמאה)
1 כפית פלפל שחור גרוס
מלח גס
1 גבעול תימין, עלים בלבד
1 כוס יין אדום, קברנה
1 כפית סוכר חום
1 כוס ציר בקר
1 כפית סילאן
לתוספת:
2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
מעט שומן אווז מומס
1 שן שום קצוצה
1 גבעול רוזמרין
ההכנה:
1. להכנת הרוטב, במחבת חמה ממיסים את תחליף החמאה. מוסיפים את הפלפל הגרוס, המלח ועלי התימין ומטגנים מעט על אש נמוכה. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הסוכר ומאדים עד שנותרת חצי מהכמות. מוסיפים את הציר והסילאן. ממשיכים לאדות עד שהסמיך.
2. פורסים כל תפוח אדמה ל-6. מניחים בתבנית חסינת אש. מוסיפים מעט שומן אווז, את השום, מעט מציר הבקר והרוזמרין. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות, עד שהתרככו והזהיבו. מתבלים במלח גס ופלפל שחור גרוס.
3. במחבת חמה ממיסים את המזולה. צורבים את הבשר כדקה מכל צד. בוזקים מלח ופלפל. מניחים בתבנית אפייה.
4. מערבבים את הפיסטוק עם האורגנו, הבצל, מלח ופלפל גרוס. מורחים מעט מרוטב היין על חלקו העליון של הבשר, על מנת שהתערובת תידבק, ומורחים בתערובות הפיסטוק.
5. צולים כ-5 דקות בתנור שחומם עד שהפיסטוק משחים מעט.
6. מגישים עם תפוחי אדמה ורוטב יין.

מרק פירות אדומים ושיפודי פחזניות

שילוב של חמוץ ומתוק מומלץ לארוחה רומנטית, כי בכל זוגיות יש גם חמוץ וגם מתוק.

החומרים:

לפחזניות:
100 גרם חמאה או מזולה
1 כוס מים
1 כוס קמח תופח
קורט מלח
2-3 ביצים
לקרם:
360 מ"ל חלב קוקוס
25 גרם קורנפלור
2 חלמונים 
1 תרמיל וניל
100 גרם סוכר
50 גרם חמאה או מזולה
1 כף קוקוס טחון מיובש
לציפוי:
2 כפות סוכר
1/2 חלב קוקוס
1 כף ברנדי
למרק:
2 כוסות יין אדום קברנה סוביניון
1/2 כוס סוכר
תערובת פירות יער (אפשר קפואים)
4-5 תותים טריים חתוכים לאורך
להגשה:
אבקת סוכר
עלי נענע
אופן ההכנה:
1. להכנת הפחזניות, בסיר קטן מרתיחים את המים עם החמאה. מסירים מהאש. מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים עד קבלת כדור בצק אחיד. מעבירים למיקסר. מצננים מעט. מוסיפם את הביצים בהדרגה, תוך ערבוב. אחרי הוספת כל ביצה יש לבדוק אם הבצק מספיק גמיש – לוקחים מעט בצק ובעזרת האצבעות מותחים. אם הבצק לא נקרע מיד ניתן להשתמש בו. במקרה והוא נקרע מוסיפים עוד ביצה.
2. מעבירים את הבצק לשית זילוף עם צנתר עגול ויוצרים כדורים קטנים על תבנית משומנת. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהבצק תופח ומשחים. משאירים בתנור כבוי 10 דות, על מנת שיתייבש.
3. להכנת הקרם, מערבבים בקערה חצי כוס חלב קוקוס עם הקורנפלור והחלמונים.
4. בסיר קטן מביאים לרתיחה את יתרת חלב הקוקוס עם הווניל, הסוכר והחמאה. מסירים מהאש. יוצקים באיטיות את תערובת החלמונים לסיר, תוך ערבוב. מחזירים לבישול על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסמיך. יוצקים לכלי שטוח ומכסים בניילון נצמד. מצננים. מערבבים היטב עד קבלת קרם אחיד וחלק. מוסיפים את הקוקוס הטחון ומעבירים לשק זילוף עם צנתר דק וחד. בעזרת הצנתר יוצרים חור בתחתית הפחזנית. ממלאים בקרם.
5. במחבת יבשה מחממים את הסוכר עד שמתקבל קרמל עדין. מוסיפים את הברנדי וחלב הקוקוס. מבשלים עד שמתקבל רוטב סמיך. מצננים מעט. מברישים את חלקו העליון של הפחזנית בקרמל. 
6. להכנת המרק, מביאים לרתיחה בסיר את היין, הסוכר ופירות היער. מסירים מהאש ומצננים. מוסיפים מהאש ומצננים. מוסיפים את התותים ומערבבים.
7. להגשה, משפדים את הפחזניות על שיפודי עץ. מחממים מעט בתנור. יוצקים את המרק לקערת מרק חצי עמוקה, עד מחצית הגובה. מניחים מעל את השיפוד ומקשטים באבקת סוכר ובעלי נענע. מומלץ להגיש עם שוט של סורבה קוקוס.

השאר תגובה

(לא יופיע בתגובה)

פוסטים נוספים שיעניינו אותך